Категории

Най-продавани

Търси

Последни новини

Производители

Важно!

Всички марки са собственост на техните притежатели и са използвани единствено с цел референция!

Фирма ПРИНТ СЕРВИЗ М ЕООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени са с включен ДДС!

Условия за ползванеВАЖНО!!!

Моля, прочетете внимателно общите условия, преди да използвате сайта на Принт Сервиз М ЕООД. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Това е електронният каталог на стоките и услугите, предлагани от фирма Принт Сервиз М ЕООД. 

2. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата и задълженията им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ с електронния магазин се счита за запознат и съгласен с тях.

3. Принт Сервиз М ЕООД си запазва правото да извършва промени в условията за ползване и цените в сайта по всяко време и без предварително предизвестие.

4. Принт Сервиз М ЕООД може да откаже изпълнението на поръчка, ако няма връзка с клиента, т.е. в електронната форма не са попълнени e-mail или телефон.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

1. През интернет страницата ни www.printservice-m-bg.com (за повече информация вижте Помощ в долната дясна част на страницата).

2. Посетете магазинът ни в гр. Перник, ул. Св. Св. Кирил и Методий бл.7 (срещу Технополис).

3. По телефона всеки работен ден от 1000 до 1800 часа  0878 93 97 30 и 0899 93 97 30

4. По E-mail като не забравяйте да упоменете данните за фактура и адрес за доставка, телефон за връзка и точното описание на желаните от Вас артикули. office@printservice-m-bg.com

КАК ДА ПЛАТИТЕ

1. В брой при посещение в магазина на Принт Сервиз М ЕООД

2. Чрез банков превод по сметката ни:

IBAN: BG84 UBBS 8002 1085 7723 20

BIC: UBBSBGSF

ТБ ОББ АД клон Перник

3. С наложен платеж - клиентът заплаща стойността на фактурата и транспортните разходи след получаването на доставката на посочения от него адрес.

4. Чрез дебитни и кредитни карти - в процес на разработка

ЦЕНИТЕ

Всички обявени цени са в български лева с начислен ДДС. Цената е за 1 бр. от даден артикул, освен ако не е указано друго. При наличието на цени във валута, левовава им равностойност се определя по курс Продава на ТБ ОББ АД за съответната валута в деня на сделката. Транспортните разходи не са включени във фактурата и се заплащат допълнително на спедитора след получаването на доставката.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

1. Доставката се извършва от куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. 

3. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, теглото на пратката, както и срока за доставка по схемата на избрания спедитор. Колко ще Ви струва проверете тук:

 Спиди   http://www.speedy.bg/calculate/calculator1.php?language=1

 Еконт    http://www.econt.com/page.php?page=calculator

 Европът http://www.evropat.com/bg_BG/uslugi/kalkulator

4. Принт Сервиз М ЕООД се ангажира да уведоми потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

5. Срокът на доставка за град Перник е до 24 часа и доставката е безплатна.

6.  Срокът за доставка за  територията на България е от 1 до 3 работни дни. Транспортните разходи са за сметка на Принт Сервиз М ЕООД при поръчка над 500 лева.  

 7. При заявка за услуга (зареждане или рециклиране на тонер касети) на стойност над 100 лева транспортните разходи  са за наша сметка в двете посоки за територията на страната. При повторна заявка, освен безплатен транспорт в двете посоки получавате и 10% отстъпка от цената на услугата. 

 
Количка

Количката е празна.

Валути


Нови продукти

Категории