Най-продавани

Търси

Последни новини

Производители

Важно!

Всички марки са собственост на техните притежатели и са използвани единствено с цел референция!

Фирма ПРИНТ СЕРВИЗ М ЕООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени са с включен ДДС!

РеференцииТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички имена на продукти, лога и компании са запазени търговски марки на техните собственици и са използвани единствено за ориентация.

АВТОРСКИ ПРАВА

Авторските права на наличната в сайта информация се държат от Принт Сервиз М ЕООД. На потребителите се забранява копирането, свалянето, публикуването и разпространението по електронен път на информация без писменото съгласие на притежателя на тези права.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Сайтът и електронният магазин са създадени единствено за Ваше улеснение. Принт Сервиз М ЕООД не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности, за неточна информация за даден артикул, подадена от производителя, както и за невъзможност да изпълни задълженията си, поради обстоятелства, които са извън нейния контрол и компетенция. Ние не можем да ви гарантираме непрекъснат и безпроблемен достъп до домейна www.printservice-m-bg.com . Въпреки всичко ние се стремим към висок професионализъм и лоялност в отношенията ни с Вас. Ако не сте съгласни с изложеното по-горе, моля не използвайте този сайт.

ПРЕПРАТКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ

В сайта са използвани линкове за препратка към други такива. Принт Сервиз М ЕООД по никакъв начин не се ангажира и не носи отговорност за информацията публикувана в тези сайтове.

ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА И РЕКЛАМАЦИИ

 Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

1. Видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;

2. Стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;

3. Цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

4. Не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Стоки без попълнена форма за рекламация не се приемат. (виж бланката в долната централна част на сайта).

 

Дейността на Принт Сервиз М ЕООД е изцяло съобразена със Закона за защита на потребителите и Закона за електронната търговия.

 

 
Количка

Количката е празна.

Валути


Нови продукти

Категории